sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kesä 2011 - kalastuksen kesä!



Ääääh, no joo... Tunnustan. Viimeisimmästä päivityksestä on aikaa jotain suunnilleen puoli vuotta. Ei näin, ei todellakaan näin.

Mutta joo, ehkä tämäkin masentavan kylmä ja pimeä talvi vei MFB:n jäsenten kirjoitushalut niin täysin, ettei mitään julkaistavaa saatu aikaan.

Mutta elämä jatkuu. Itse asiassa MFB:n jäsenet kävivät pääsiäisen aikoihin tutustumassa pelipaikkaan, Majakoskeen, ja totesivat kaiken olevan kuten ennenkin. Hämmentävää. Myös kalastusta yritettiin, mutta koskessa lipuvat jäälautat ja likainen pelloilta valunut sulamisvesi oli ilmeisesti pelottanut kalat pois paikalta. Ei se mitään, kyllä ne vielä palaavat. Pakkohan niiden on. On ne ennenkin palanneet. Jo satoja vuosia.

Kesä 2011 tulee olemaan haasteellinen MFB:lle, sillä allekirjoittanut jäsen työskentelee ja viettää viikot Lappeenrannassa, eikä Saarijärvellä kuten tähän asti ollaan totuttu. Eipä anneta asian häiritä, sillä 290 kilometriä Lappeenrannan ja Majakosken välillä taittuu helposti Volvolla, ja bensa on suorastaan edullista. Mitäpä mies ei tekisi kunnon kalareissun takia.

Eli tiedossa on sitä samaa totuttua MFB-toimitaa, mihin ollaan jo viimeiset pari kesää totuttu. Blogiakaan ei varmaan päivitetä, ennen kuin ehkä joskus syys-lokakuussa :D No ei vaan, pyritään tällä kertaa vähän parempaan.

Loppuun vielä kuva Majakoskesta vuonna 1950. Paljon on muuttunut, mutta toisaalta mitään merkittävää ei ole tapahtunut. Yksi silta on pois ja toinen on tullut tilalle, mutta samalla yksi silta seisoo vankasti paikallaan vielä tänäkin päivänä. Mitä luultavimmin MFB:n jäsenten esi-isät ovat jo -50 luvulla kalastaneet samoissa kosken kuohuissa.



Ps. Tilasin muuten juuri MFB:n jäsenille logolla varustetut t-paidat ja lippikset ;)

0 kommenttia:

About Me

Lukijat