tiistai 30. marraskuuta 2010


Huh, huh, tässä sitä ollaan. Mitenkähän tämän aloittaisi. Viime kerrasta on nimittäin aikaa...

No joo, niinhän siinä kävi, että MFB:N blogi oli kylmä ja hiljainen koko kesän 2010. Pitihän se arvata, suorastaan ironista ettei saatu koko kesänä oikeastaan kunnon kirjoitettavaa aikaan.

Miten tässä näin kävi? Syitä on tietysti monia, ja niistä vähän listaa alla:

1. MFB kokoontui kesän aikana, mutta meillä oli niin mukavaa ettei viitsitty muille jakaa näitä iloja.

2. MFB:n jäsenet kävivät kesällä töissä!!!

3. MFB:n jäsenet kävivät kesällä todellakin töissä!!!

4. Blogin kirjoittaja oli kesän ajan niin laiska, ettei vaan yksinkertaisesti kirjoittanut mitään. Parannan tapani kesäksi 2011!

Pakko myöntää näin jälkikäteen, ettei kesä 2010 ollut läheskään niin aktiivinen, kuin edellinen. Tästäkin huolimatta kokoontumisia järjestettiin, mutta paljon vähemmän. Nyt lupaan, että blogissa tullaan käymään läpi pääpiirteittäin läpi menneen kesän tapahtumat kuvien kanssa. Voin jo paljastaa, että jäsen J on hankkinut uuden auton (Volvon tietysti) ja jäsen T on hankkinut ihan oikeat kalastusvälineet! Ja kyllähän sitä kalaakin saatiin...

Ja tietysti tullaan pohjustamaan tulevaa kalastuskesää 2011, jolloin MFB tulee varmasti kokoontumaan. Sen voin luvata, vaikka vähän huonosti siihen itsekään uskon. Ulkona täällä Etelä-Karjalan päässä on pakkasta miellyttävät -17 celsiusta, ja vähän kaukaiselta tuntuu tällä hetkellä ajatus soutamisesta Majakoskessa miellyttävän lämpimänä kesäyönä.

Mutta kyllä se kesä sieltä taas tulee.. Syödään sitä ennen kinkkua ja juhlitaan vuoden vaihtumista, mutta eiköhän jälleen vapun aikoihin aleta olemaan iskukunnossa!

Pakko muuten vielä mainita, että kesän aikana saatiin MFB:lle ihan oikea logo! Kiitokset tästä kuuluvat Nivala Design:lle. Aivan jäätävän hieno logo, ja se tuleekin koristamaan MFB: jäsenille hankittavia t-paitoja, lippiksiä ja muita pakollisia hankittavia tuotteita. Ja tietysti tämän blogin etusivua ;)

0 kommenttia:

About Me

Lukijat