torstai 10. toukokuuta 2012
Se on muuten jännä juttu miten historia toistaa itseään! :D

Viime keväänä - siis reilu vuosi sitten - uhosin kovasti, että vuosi 2011 tulee olemaan suuri kalastuksen kesä. No joo, huomaahan sen ettei siitä mitään tullut. Selitellään nyt vähän, niin tulee ainakin itelle parempi mieli. Ei vaan ollu aikaa! Onneksi Juhis kuitenkin piti MFB:n elossa omilla soolosuorituksillaan kesäisellä Majakoskella, samalla kun jäsen Kyny keskittyi lähinnä kerrostalojen rakentamisen ihmeelliseen maailmaan Etelä-Karjalassa.









Mutta onneksi kesä tulee aina uudestaan!

Nimittäin kevään kautta hyökätään rohkeasti kohti kesää. Pääsiäisenä MFB kokoontui Majakoskella hyvin kevyesti, hieman tunnustellen että mitäs touhua tämä kalastaminen nyt oikein olikaan. Ja mitä vielä! Päivän kiintiö tuli täyteen! Liitteenä kuvia Juhiksen saavutuksista. Keli ei ollut kuin morsian. Ei ainakaan kuten nuori ja hengissäoleva morsian, sillä Majakoskella oli pääsiäisen aikoihin oikeasti, yhdellä sanalla sanottuna: KYLMÄ! Mutta sehän ei menoa ja meininkiä haitannut, sillä tasaisesti tarjolla olleet pienet tärpit (tai sitten vaan Majakosken pohja vavisutti kalastajien vapoja) pitivät mielen virkeänä ja kehon lämpöisenä. Ja kyllä se aurinkokin aina välillä paistoi, mutta ihan vaan jotta voi paeta takaisin pilven taakse. Pilven, joka yleensä alkoi piiskaamaan suojattomia kalastajia jäätävällä sateella ja viiltävällä tuulella.

Mutta nyt eletään jo toukokuuta, ja onhan se nyt niin että tässä vaiheessa ei ole enää tietoakaan menneistä kylmistä ajoista! Tänäänkin päivällä oli miellyttävät +16 celciusta varjossa, auringossa suorastaan kuuma! Eli kyllä se niin on, että kesä on täällä. Eikä mikä tahansa kesä, vaan KALASTUKSEN KESÄ 2012! Lupaan, vannon, kautta kiven ja kannon, että tänä vuonna MFB aktivoituu taas ihan oikeasti. Onneksi allekirjoittaneelle on siunaantunut kesälomaa, palkatonta tai palkallista, ihan sama kunhan sinne Majakoskelle pääsisi nollaamaan viime kesän stressin ja menneen talven pimeyden. Mukana tietysti uskollinen veneemme Henriikka, Majakosken sillan alla asustavat lepakot, makkaraa, makkaraa, Minn Kota - sähköperämoottori ja Suomen kirkkaat kesäyöt.

Eli tänä kesänä tilanteita päivitetään. Ihan oikeasti. Ja onnittelut MFB:n toiselle jäsenelle, joka on tehnyt kalastuksellisten urotekojen lisäksi miehen työn, ja on tullut toisen kerran isäksi!

Palaamme asiaan!

0 kommenttia:

About Me

Lukijat